Huset Appel

Giacobazzi Prosecco


Levende næse af fersken og grønne æbler i et friskt og appetitligt udtryk. Munden er tør og læskende og med en markant kulsyrestruktur, der effektivt løfter aromaerne op af glasset. Saftig og enkel vin på den lidet berømmede glera-drue. Ikke så meget ballade. Lækker all-round-boble til at gøre hvad som helst lidt festligere.

Anvendelse, behandling og lagring

Den tørre stil kan forveksles med noget, der er bedst til mad. Men Giacobazzis prosecco er hverken stram eller med en skarp syre eller andre kanter, der kan skære igennem et måltid. Nej, denne bobles kernekompetence er at behage enhver, der sætter tænderne i den. Saftig, nem og god balance. En tørstslukker. Der skal serveres i rigelige mængder til sommerfester, på både, i sommerhuse, til receptioner og familiekomsammener. Direkte fra køleskabet.

Kontakt os