Huset Appel

Vinsmagning


Huset Appel tilbyder spændende og levende vinaftener.
På vores vinaftener smager vi typisk på 6-7 forskellige vine, hvor vinslottet og baggrunden for den enkelte vin præsenteres i et alment sprog, hvor alle kan være med. Smagsoplevelserne er altid i højsæde og utrolig vigtigt for Huset Appel.
Kan du lide et godt glas vin med vinhistorie og hvilke retter vinen kan bruges til, så er vinsmagning fra Huset Appel lige noget for dig.

Standard.
Vinsmagning med 6-7 forskellige vine. Historier fra vinhuse og hvilken mad vinen passer til, er her udgangs punkt i en hyggelig aften som typisk tager ca. 2 timer.
Her kan læres nyt om at slynge, smage og dufte vin. En aften med smagsoplevelser og sanse indtryk.
Pris fra 125,- kr- pr- person

Vinduel 
Prøv en alternativ og underholdende måde at smage vine på. Vi kan tilbyde vinduel, hvor Huset Appel, alene eller i samarbejde med en anden forhandler, præsenterer vine fra to forskellige lande, typisk 5 fra hvert land. Vinene smages to og to, hvor deltagerne vælger den vin, de synes bedst om. Hver vin får point fra deltagerne og det vinland der har fået flest point “vinder” vinduellen.
Pris fra 200, kr. pr. person

Ladies Night
Er i en flok piger der har lyst til at lære mere om vinens forunderlige og fantastiske verden.
Her vil være søde velkomst vine, dejlige bløde hvidvine, flotte lækre rosè og super fantastiske bobler.
En rigtig hygge aften med mulighed for at lære nyt og samtidig have det super sjovt.
Pris fra 150,- kr. pr. person

Vin og Tapas
En hygge aften i gode venners lag, med små lette tapas retter, som oste, pepperoni, forskellig postej og lækkert tilbehør, hertil kommer så nogle super dejlige vine, der spille godt op til tapas retterne.
Denne aften tager typisk  3 timer og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og lære nyt fra vinens verden.
Pris fra 200,- kr. pr. person

Winemakers Diner
Her er det vinsmagningen, hvor mad og vin bliver koblet sammen, så du får den helt unikke smagsoplevelse.
I nogle tilfælde vil det være muligt at møde en vinproducent fra vinhuset, der serveres vin fra. Disse vinaftner er altid arrangeret af Huset Appel og vil blive afholdt i samarbejde med en kro eller restaurant.
Pris fra 399,- kr. pr. person

Vinsmagningerne tilpasses efter aftale med dig – om det skal være vine fra et bestemt område, en bestemt prisklasse, en bestemt drue eller et udvalg af vine fra vores sortiment.

Vi afholder vinsmagninger for ALLE:
private, virksomheder, vinklubber og foreninger.