Huset Appel

Etly Klarborg Nisser


Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 30 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser. Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 300 forskellige nissedesigns, som sælges i hele Danmark. Etly Klarborg samarbejder i dag med bySommer ApS om produktion og distribution til isenkram- og designbutikker. Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul. Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes. Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem.

Klarborg 30 års Jubi

 

 

 

 

Etly Klarborg & Klarborgnisserne fejrer i 2016 30 års jubilæum og Klarborgnisserne “vender  hjem” til det originale slægtsnavn.

I anledning af Klarborgnissernes 30 års jubilæum, vil de fra 2016 bære deres oprindelige slægtsnavn Klarborg. Klarborgnisserne vil fra 2016 komme i en ny lys og rustik emballage, designet med hjertet præcis som Etly Klarborg designer sine Klarborgnisser.

Kontakt os